Reisinformatie | FAQ | Taalkeuze: NL |  FR

Belangrijke informatie EasyJet

Het is bij EasyJet verplicht om online in te checken. Indien u ervoor kiest om dit op de luchthaven te doen kan EasyJet hier kosten voor berekenen. Wij raden het altijd aan om dit van te voren te regelen zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Het is tevens ook verplicht om uw instapkaart mee te nemen naar de luchthaven. Indien zij deze opnieuw voor u dienen te printen, kan het zo zijn dat zij hier ook kosten voor berekenen.

Stappenplan EasyJet

Stap 1: Klik hieronder op ‘Check-in’ en klik rechts bovenin op “Inchecken”. Het is niet de bedoeling dat u probeert in te loggen via het kopje ‘Inloggen’. Dit is namelijk alleen mogelijk wanneer u rechtstreeks bij EasyJet heeft geboekt.

Stap 2: Klik rechts naar het knopje ‘inloggen’ op ‘je kunt alsnog hier inchecken’. U komt nu bij het inchecken voor een boeking die door ons is gemaakt.  

Stap 3: Voer uw achternaam en boekingsnummer in. Dit boekingsnummer wordt vermeld bij het kopje ‘ticketnummer’ op uw papieren. Vergeet niet het vakje aan te vinken waarin vermeld staat dat u toestemming heeft om de passagiers in te checken.

Stap 4: Druk op ‘Inloggen’. Vervolgens zit u in uw EasyJet boeking!

Hier kan u inchecken, stoelen reserveren en bagage bijboeken.

Let op! Het is bij EasyJet alleen mogelijk om bagage bij te boeken wanneer u online gaat inchecken!

Tel: +32 16 25 99 47
Email: info@twippie.be

ma t/m vrij: 10u – 12u & 13u – 17u
za & zon: Gesloten

© All rights reserved​      IBAN: BE39 0017 8199 8619

vvr-logo